Saturday, July 23, 2011

=OVERTIME=


Assalamualaikum...... korg apa khbr?? sehat x?? hopefullY sehat lh rite... lately ni bz teramat dgn kerja... oh gosh iM SOOOO DAMMNNN TIRED..... pagi kna wake up at 5am nite plak tido at 11pm plus2... hw i wish i had a long time rest... dis week kna OT full swing Till monday... taking care of dis tiny little girl... ilzeera... YA ALLAH active bdk ni... smpai xterlarat nk jg... need 2 take k of her smntra her parents off to KL... dia bru je 1yr plus tp active nya mngalahkan budak 2 3 years... last night is my 1st task taking care of her... kita org bw jln2 n having late nite dinner... xtau plak dia ni jns yg meragam... kita org having our dinner at kubah ria at 10pm.. kita org bw dia jln2 bli brg ckit konon nk tckle her spya xganggu dinner... kita org cri spot untuk ddk,dh lh waitress lmbt ambik order.. zera dh starting nk ngs2... 1st2 ok lg pujuk... 10.30 pm dia dh start mngamuk... xblh nk pujuk2... ya ALLAH kesabaran me n my sis teruji...hampir stgh jam jg pujuk dia from crying... tp suara dia semakin kuat n ppl pn asyik pandang je... rupanya dia nk tdo tp dia xcomfortable tido kat tgn... tp tpksa jg bg tido kat tgn since xbw stroller... adoi... penat lh jg.. hampir 11pm bru lh our dinner smpai atas meja tp mkn pn ckit je lps kpenatan memujuk c kecil... n 2day morning wake up terasa muscle2 ache semua... kna plak sore throat flu n headache... moga2 xkna demam lh...  thinking of enough rest 4 2day... insyALLAH..... syukurlh if kat rumah dia blh behave well dia blh ltk dlm bby cot tp dia control tv.. kna pasang education dvd so dia akan ddk n watch tv till dia mngantok... ni lh c comel yg memenuhkan most of my time dis weeknd..  hehe...



p/s: ignore bnda yg xkms 2 dia yg bt bed dia jd camtu... 
nw she is asleep nk bt laundry plak...
have a great weekend guys.......



=AMY=

5 SUKA GAMBAR INI:

suterakasihyann said...

zera zera..tukuk dayi ko kelak haha
berolah kakan gilak..
dhiya ekot g KL juak ka??

MisS HoNeY said...

haha..mmg ngamuk la die nak tdo xslesa..xpa.training siap2 jg bdak..hehe

gadisnikon said...

@YANN: Lemah nyawaku... aok dhia ekot... nya jak tinggal...

@MISS HONEY: Hehe... 2 lh sbr je lh... blm lg anak sediri ni... :)

tia @ Ini Kisah Tia said...

alahai . kesian .. tak selesa lah tu kat tangan . tak rata .. ke tak empuk ? heheh

gadisnikon said...

@TIA: haha... mmg pn xempuk 2 yg xslesa... haha