Monday, October 10, 2011

SEGMEN JOM TUKAR DAN KENAL RAKAN BLOGGER


Saya Suterakasihyann, mewakili blog my cousin si Amy tolong Amy join segmen yang boleh kumpul ramai kenalan baru untuk Amy hehe. Kalau hari Isnin until Jumaat, Amy memang busy kerja, dia dapat jenguk blog time weekend je. Biasanya Amy buat schedule post untuk seminggu. So korang tunggula Amy lawat korang nanti k. Hope segmen ni dapat membantu Amy untuk berkenalan dengan blogger lain. Mesti Amy terkejut nanti haha. Kepada yang menyertainya, hope dapat sokong blog my cousin, Amy. Thanks to Ezad, sebab anjurkan segmen ni :)

9 SUKA GAMBAR INI:

Ezad Skytech said...

hee...ok je macam ni..:D
terima kasih sebab join segmen ni..:)

EyqaLuvender said...

slm knl,iqa follow cni
dr segmen ezad skytech jgk :)
err,cousin yan ea...
yan tu baek msty cousin die baek gak an?heeee~

sis92 said...

jom folo ke blog
http://blogsigadis92.blogspot.com/2011/10/segmen-jom-tukar-dan-kenal-rakan.html

eyryn said...

hye dear ! ryn datang dari segmen same.. jalan2 bawak header baru ryn ! :)http://nurinassyahira.blogspot.com/2011/10/new-header-flash-lagii-kau.html
salam perkenalan yerr.. nice blog laa !
btw, ryn sudaa follow cnie jugakk yerr :)
jowm laa singgah blog eyryn !

AzatLazat said...

:)
mulakan hari dengan senyuman
semoga terjalin akrab persahabatan

ArulchelseA said...

jenjalan sini dri segmen sama jugak..no 100 :)

Mya said...

salam singgah dan follow dari segment yang sama =) nice blog =D

Panggil Aku Han said...

Salam ziarah...
datang singgah dari segmen yang sama..^_^

hira said...

salam perkenalan. datang berkunjung :D

http://zahiradzul.blogspot.com/2011/10/segmen-jom-tukar-dan-kenal-rakan.html