Sunday, May 22, 2011

=TAG giveaway contest nemomimosh=

SALAM... ok kali ni 1st tym semenjak berblogging amy dpt TAG buat giveaway contest ni...  tag dr my kazen c suterakasih.... so sapa2 yang stop by kat blog amy ni u ols join lh k... amy xtau nk choose sapa2 yg sesuai in my followers... amy rs semua layak untuk try nasib... mna lh tau rezeki kn...  hadiah pun best... since raya pn coming soon kn?? hehe....  lgpn sng je... try ok... yg join amy ucapkan terima kasih... so bawah ni cara2 nk join... amy copy & paste je dr blog penganjur, lagipun dia bagi jgk kan?hehe

Syarat penyertaan
1. Add as a friend Zeera Boutiquee di Facebook. (sebab diorang penaja. Kalau dah jadi friendlist tak payah add dah)
2. Sila buat satu entri mengenai giveaway ni dan tampal banner ni dalam entri tersebut. (Nak copy paste entri ni pon takpe asalkan uols kepochi kat belog uols)






3. Jangan lupa link kan sekali banner tu ke belog Nemomimosh.
4. Tag 3 orang kawan. Sila maklumkan kat diorang pasal uols tag diorang.
5. Dah selesai semua, sila tinggalkan komen dan penuhi maklumat yang diperlukan :
Nama kat Facebook : ________________(senang nak check uols dah add Zeera Boutiquee ke belum)
Link : ____________________________ (Link entri yang uols buat pasal giveaway ni)


Senang je kan? Tak perlu slogan-slogan bagai sebab shaye tahu uols mesti malas nak fikir banyak. Shaye pon pening kepala pulak nanti nak pilih slogan mana yang best. Hehe. Giveaway ni diberikan berdasarkancabutan undi je nanti. So, siapa yang bertuah uols boleh pilih salah SATU sahaja daripada hadiah-hadiah di bawah ni. Best kan? Boleh pilih-pilih hadiah. Ececeh. Haha. So cepat-cepat join sebab kalau boleh shaye taknak buat giveaway ni lama-lama.

Antara giveaway yang nak di beri. Kalau bertuah boleh pilih SATU sahaja. SATU je tau. Bankrap kang kalau nak bagi semua. Haha.




Tarikh tutup penyertaan : 31 May 2011

1 SUKA GAMBAR INI:

cik Nemo said...

Thanks tau!!

Goog luck!