Friday, August 19, 2011

=Alhamdulillah=

Alhamulillah di atas RAHMAT,NIKMAT dan KURNIA-NYA amy dh menginjak 1 tahun lg hidup di dunia ini... bertarikh 18.08.1987 adalah tarikh amy di lahirkan di dunia ni... syukur masih diberi kesihatan yg baik sehingga sekarang...  sungguh cepat masa berlalu...  tahun ni amy dh masuk 24 years... dh tua rupanya... haha... im lucky dis year coz birthday amy jatuh di bulan ramadhan... semalam 18.08.11 bersamaan 18 ramadhan adalah hari ulangtahun kelahiran amy so sapa2 yg wish amy kat fb... moga di makbulkan doa dari kamu...  moga anda semua pun di rahmati di bulan yg mulia ini... kepada kazen amy cik sutera kasih thanks coz bt entri on my birthday... terharu... amy share link dgn korg entri yg my kzen bt... gadis-nikon-today-is-your-special-day....... amy xdpt nk update entri slalu. bz plus masa rehat yg terhad di bln puasa ni... tp insyALLAH next week amy dh start cuti so insyALLAH more pic akan amy share... so bagi yg sapa2 hari ulangtahun nya jatuh on my birthday dan di bulan ogos ni amy wish selamat ulangtahun,moga kita sentiasa di berkati,di rahmati dan dilindungi oleh NYA di bulan yg mulia ini.... selamat menjalani ibadah puasa semua... 


puisi ulang tahun


=AMY=

3 SUKA GAMBAR INI:

~ Mr Ej ~ said...

bestnye nikon die

syahirooAhmad said...

geng.. nantie bile gua dah ade camera. gua nak join lu tau.. kite main snap2.

gadisnikon said...

@MR.EJ = :)

@SYAHIROOAHMAD = Blh je.... di alu2 kan... :)