Monday, August 29, 2011

=SYUKUR=

Alhamdulillah bertemu lagi kita dengan syawal tahun ni... sowri lm xon9 bz dgn persiapan raya tahun ni... tahun ni amy beraya ala kadar je... ckp pakai... hehe... hari ini hari terakhir kita di dlm bln ramadhan... sungguh cpt ms berlalu hingga x terasa kn?? rs mcm semalam je penyimpan mohor besar announce kemasukan ramadhan nw dh announce syawal plak... mcm mana persiapan raya korg?? amy rs mesti ramai yg dh perfect kn?? amy tggal bju kurung lagi... tailor tmpt amy bt baju xsiapkan lg... hope dptlh dia settlekn... if x,xda rezeki nk pkai bju baru.. huhu... hari ni amy g jalan2 with my parents n my lil sis shopping... bila tgh tggu my sis pilih barang amy ternampak 1 family ni... tiba2 amy rasa kasihan kat dorg... mom dia tgh pilih selipar untuk anak lelaki nya... dis parents ada 3 anak.. c kakak c adik n c baby... mom ni crikan ank lelakinya selipar yg biasa je... tgh pilih2 c baby mengamuk menangis so kakak yg pujuk bw keluar masuk kdai... kakak dia kecik je... mybe dlm primary 2@3...ttp c baby ni ttp mngs.. mgkn lapar@xselesa..  bila ternampak wajah2 dorg ni terdetik di hati amy yg amy bersyukur dilahirkan di dlm keluarga amy sekarang ... mampu memakai brand yg menjadi fav amy... dulu family pn ssh so tahu sedikit rasa kepayahan makbpk nk bli sesuatu yg baru untuk anaknya bila menjelang syawal...  anak2 kecil x tahu erti susah tp bila tgk muka dorg ni dorg nmpk bersyukur dgn apa yg ada... they behave x nakal2 semasa memilih barang... insyaALLAH kalau amy ada anak nk treat dorg agar xmerasa kesenangan dgn mudah... ok2 ckp dh amy membebel... hehe... sekarang nk wish korg plak... hehe

SATUKAN TANGAN SATUKAN HATI
ITULAH INDAHNYA SILLATURAHIM
DI HARI KEMENANGAN KITA PADUKAN
KEIKHLASAN UNTUK SALING MEMAAFKAN
SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI
MAAF ZAHIR DAN BATIN
DARI AMY SEFAMILY

hariraya 300x300 Selamat Hari Raya Aidilfitri
*PIC SUMBER GOOGLE JE...

Andai ada tersilap kata terkasar bahasa terkecil hati sepanjang kehadiran blog ni amy minta maaf... 


IKHLAS AMY

3 SUKA GAMBAR INI:

syahirooAhmad said...

amy,selemat hari raya beb.. nantie ajar nak edit pix guna phshop ey..

Wanita2u said...

Jom join giveaway dari Wanita2u pula. :)
Hadiah mmg sangat menarik. Berbaloi-baloi join. Hehehe.


http://portalwanita2u.blogspot.com/2011/09/wanita2u-2nd-giveaway.html

gadisnikon said...

@syahiroo: insyaALLAH... amy xteror sgt guna photoshop ni... tp amy try bt tutorial nnt untuk syahir.. selamat hari raya jg... :)